Розробка оптимальних умов розділення s-естерів тіосульфокислот методом ОФ-ВЕРХ - Рожков, С. В.; Полюжин, І. П.; Ткаченко, В. І. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2005)
Подано результати пошуку оптимального складу метанольного елюенту для розділення методом обернено-фазовою високоефективною хроматографією восьми тіоестерів 4-амінобензентіосульфокислоти з такими спиртовими фрагментами: −CH3, −C2H5, −C3H7, −CH2–CH=CH2. Повне розділення в межах ацетильованих та неацетильованих за аміногрупою сполук досягається для елюенту – МеОН : Н2О = 40 : 60 мас. %. The results are presented for investigation of optimal composition of methanol mobile phase as connection to the separation of eight thioethers of 4-aminobenzenthiosulpho acid with following alcohol fragments: −CH3, −C2H5, −C3H7, −CH2-CH=CH2 by High Performance Liquid Chromatography (HPLC). Full separation was achieved within compounds acetylated and non-acetylated on amino group at such eluent composition as МеОН : Н2О = 40 : 60 % w.