Автозаправні комплекси. Концепції і перспективи розвитку - Малех, П. І. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2001)
Розглянуто проблеми створення автозаправних комплексів. Запропоновано структуру прогнозованих прибутків автосервісних підприємств за видами послуг, яка може бути успішно використана при розгляді проектів побудови нових автозаправних комплексів або реконструкції існуючих АЗС. In the article the problems of creation of autostation complexes are considered. The proposed structure of forecasting profits of autoservice enterprises by service kinds can be used successfully as projects of building of new autostation complexes or their reconstruction are considered.