Аналіз методів розпізнавання жестів на основі виділення ознак - Ломакіна, Олена (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
У матеріалах доповіді розглянуто критерії вибору ознак образів, що необхідні для досягнення високої надійності роботи системи розпізнавання, проведено аналіз методів розпізнавання жестів на основі виділення ознак та запропоновано їх застосовувати для визначення та розпізнавання жестів.
Keywords: Система розпізнавання жестів (СРЖ); ознаки образів; ідентифікація; завадостійкість; приховані Марківські моделі (ПММ)