Роль Української Повстанської Армії (УПА) у спільній боротьбі поневолених народів у Другій світовій війні - Замлинський, Т. І. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Досліджується вклад УПА у зміцнення єдності поневолених народів у Другій світовій війні.

In the article the contribution of Ukrainian Insurgent Army to the strengthening of the enslaved nations’ unity in the World War II is analyzed.
Keywords: 94(477.8)”194”