Виявлення області працездатності модифікованого детектора QPSK сигналів - Бобало, Ю. Я.; Бондарєв, А. П.; Максимів, І. П. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Здійснено імітаційне моделювання приймання QPSK сигналу модифікованим фазовим детектором. Експериментально встановлено область значень параметрів детектора, за яких приймання сигналу відбувається належно під час впливу на сигнал високого рівня шуму.This work presents the simulation of QPSK signal receiving by modified phase detector. The area of detector's parameters values at which the receiving of signal works properly during high ratio noise influence was experimentally determined.
Keywords: QPSK; детектування; 8PSK; QPSK; 8PSK