Структура та алгоритми розрахунку і проектування витратомірів змінного перепаду тиску на базі комплексу стандартів ГОСТ 8.586.1,2,3,4,5-2005 - Пістун, Є. П.; Лесовой, Л. В.; Марковський, Д. І.; Карпенко, А. П. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2006)
Викладено структуру та основні алгоритми системи автоматизованого розрахунку та проектування витратомірів змінного перепаду тиску на базі нового комплексу міждержавних стандартів. Розглянуто варіанти розрахунку таких витратомірів. The structure and main algorithms of new differential pressure flowmeters calculating and designing automated system on basis of new interstate standards set are defined in this article. Possible ways of such flowmeters calculation are indicated here.