Антикорозійний захист нафтозаводського обладнання нітроген- та оксигенвмісними інгібіторами - Романчук, В. В.; Топільницький, П. І. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
В роботі представлені результати досліджень речовин, які можуть бути використані як інгібітори корозії в нафтопереробній промисловості. Досліджено їх технологічну придатність, захисний ефект та вплив на вторинні процеси перероблення нафтопродуктів. Дані лабораторних досліджень були підтверджені промисловими випробуваннями і актами впровадження. В работе представлены результаты исследований веществ, которые могут быть использованы как ингибиторы коррозии в нефтеперерабатывающей промышленности. Исследовано их технологическую пригодность, защитный эффект и влияние на вторичные процессы переработки нефтепродуктов. Данные лабораторных исследований были подтверждены промышленными испытаниями и актами внедрения.
Антикоррозионная защита нефтезаводского оборудования нитроген- и оксигенсодержащими ингибиторами
Anticorrosive protection of oil refining equipment with nitrogen- and oxygen-containing inhibitors
Keywords: корозія; інгібітори; захисний ефект; коррозия; ингибиторы; защитный эффект; corrosion; inhibitors; protective effect