Використання інформаційних технологій під час формування списків виборців - Бучин, Микола (Видавництво Львівської політехніки, 2016)
The role of information technologies during forming of registers of voters is analysed. Functioning of the State register of electors in Ukraine is shown.
Keywords: вибори; списки виборців; виборчий реєстр; інформаційні технології; демократія