До питання точності паперових та електронних карт - Лубенець, Л. С.; Мороз, О. І.; Тартачинська, З. Р. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Рассмотрено вопрос использования бумажных, цифровых и электронных топографических карт в зависимости от точности определения координат точек. The question of the use of paper, digital and electronic topographic maps, depending on the accuracy of the coordinates of points.