Проблема формування позитивного політичного іміджу Збройних сил України в процесі переходу до демократичного суспільства - Ільницька, Уляна (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2003)
Обгрунтовується необхідність формування позитивного політичного іміджу Збройних сил України, розглядається типологія іміджу, аналізуються фактори, що впливають на його формування. This article motivates the necessity of creation of the positive political image of Ukrainian Armed Forces, considerates the model of image, analyses the factors which have an influence on its formation.