Аналіз стану регулювання кредитних ризиків банків - Слобода, Л. Я.; Банах, Ю. В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2006)
Обґрунтовано актуальність проблеми регулювання кредитних ризиків у діяльності банків. Подано аналіз стану регулювання кредитних ризиків вітчизняних банків у двох періодах функціонування банківської системи України. Розглянуто зарубіжний досвід регулювання кредитних ризиків. Наведено форми та методи здійснення цього процесу. Виокремлено перспективні напрями подальших досліджень щодо удосконалення механізму регулювання кредитних ризиків банків України. The actuality of problem of regulation credit risks in bank activity is substantiated. The analysis is given to the state regulation of credit risks domestic’s banks in two periods functioning of the banking system of Ukraine. Foreign experience of regulation credit risks is considered. Forms and methods realization of this process are represented. Perspective directions of subsequent researches are selected in relation to the improvement of mechanism regulation of credit risks in Ukrainian’s banks.