Моніторинг забруднення вулиць м. Львова викидами автомобільного транспорту - Мартиняк, О.-Р. В.; Косовська, Г. З.; Ковальчук, Б. Є. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2004)
Проведено дослідження забруднення вулиць викидами автомобільного транспорту. Результати досліджень були піддані математичній обробці. Подано зміну концентрації СО і NO2 з часом. Researches of pollution of streets by emissions of motor transport are carried out. Results of researches have been subject to mathematical processing. Change of concentration СО and NO2 with time is submitted.