Напрями розвитку кадастрової системи України - Перович, І. (Видавництво Львівської політехніки, 2016)
Висвітлено бачення розвитку кадастру та кадастро- вої системи України. Кадастр стане багатоцільовим у форматі 3D або 4D. Важливе місце в суспільному житті займатимуть кадастрові системи в публічному доступі в режимі on-line. В такі системи будуть інтегровані бази даних інших інформаційних реєстрів, зокрема реєстри прав власності, оцінки нерухомості тощо. Изложено видение развития кадастра и кадастровой системы Украины. Кадастр станет многоцелевым в формате 3D или 4D. Важное место в общественной жизни займут кадастровые системы, публично доступные в режиме on-line. В такие системы будут интегрированы базы данных других информационных ресурсов, в частности, реестры прав собственности, оценки недвижимости и другие. In this article realized expectation development of the cadastre and cadastral system in Ukraine. Cadastre will be multipurpose and 3-dimensional or 4-dimensional. Important place in the community interests to fi nd cadastral system in a public format that can be used on-line. This cadastral system will be integrated with different information resources: rights, value land and property, etc.
Направления развития кадастровой системы Украины
Trends of the development cadastral system Ukraine
Keywords: кадастр; кадастрова система; розвиток