50 років термінологічної лексикографії - Комова, Марія (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2002)
На основі матеріалів, вміщених у бібліографічному покажчику “Українська термінологічна лексикографія”, досліджуються розвиток і закономірності укладання словників фахової лексики другої половини ХХ століття.

On the base of the materials inserted in the bibliography index “The Ukrainian terminological lexicography” the author investigated the development and the regularities of the dictionary composition of the second half of the 20-th century.