Оздоблення сільського житла Поділля - Смоляк, В. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2006)
Висвітлено характерні особливості оздоблення сільського житла подільського регіону України. Досліджено характерні прийоми оздоблення та інші ознаки, виділено сучасне декорування та пластику.