Раціональний добір методів навчально-виховної діяльності – умова ефективного формування професійно значущих якостей студентів ВНЗ ІІ рівня акредитації з напряму "Економіка підприємництва" - Мороз, Світлана Миколаївна (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Тези містять інформацію про співвідношення етапів та методів навчально-виховної діяльності, а також перелік професійно значущих якостей, розвитку яких сприяє раціональний добір та впровадження активних методів навчання.