Створення тематичної карти курорту Східниця з використанням базових картографічних матеріалів - Грицьків, Н. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2009)
Проведены исследования технологии создания тематической карты курорта Схидныця на основе космических данных высокой разрешающей способности с использованием современного програмного обеспечения. There were implemented researches of the technology of thematic map creation for the health resort Shidnytsya on the base of high resolution space data using modern software.