Методи візуалізації даних у розподілених системах - Басюк, Т. М.; Василюк, А. С. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
In article the primary goals which arise at visualization of data in the distributed systems are analysed and approaches for their decision are resulted.Проаналізовано основні завдання, які виникають під час візуалізації даних у розподілених системах та наведено підходи до їх вирішення.
Keywords: система; візуалізація; інтерактивність; методи відображення; system; visualization; interactivity; methods of display