Модель контролінгу логістичної системи АПК - Потапова, Н. А. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Висвітлено проблематику побудови ефективної моделі контролінгу логістичних систем АПК. На основі підходу до процесного управління сформовано систему базових понять концепції контролінгу логістичної системи АПК. Розроблено формалізовану модель контролінгу з урахуванням часових характеристик обробки черги замовлень та затримок у логістичній системі. The problem of building effective model controlling of logistic systems of AIC. Based on the approach formed a process management system of the basic concepts controlling logistic system of AIC. The formalized model controlling including temporal characteristics of processing queue of orders and delays in the logistics system researched.
Model of controlling of AIC logistic system
Keywords: логістична система; контролінг; модель; процесний підхід; ресурсний потік; регламент контролінгу; точка результативності; logistic system; controlling; model; process approach; resource flow; the rules of controlling; point of impact