Моделювання перехідних процесів у нелінійних електричних колах диференційним гармонічним методом - Глухівський, Л. Й. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Розглянуто можливість використання диференційного гармонічного методу для чисельного розрахунку перехідних процесів у нелінійних електричних колах з періодичними електрорушійними силами, з метою прискорення моделювання. In the article possibility of the use of differential harmonic method is considered for the numeral calculation of transients in nonlinear electric circles with periodic electromotive forces, with the purpose of acceleration of simulation.
Keywords: нелінійні електричні кола; перехідні процеси; диференційний гармонічний метод; прискорення моделювання; nonlinear electric circles; transients; differential harmonic method; acceleration of simulation