Стара забудова Києва та її особливості порівняно з європейськими містами - Івашко Ю. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2006)
Досліджено особливості старої забудови Києва порівняно з європейськими містами, зокрема адміністративно-правові вимоги під час забудови приватної ділянки.