Вплив аутсортингу і явища синергії на логістичну діяльність підприємств автомобільної галузі - Кобилюх, О. Я.; Проць, І. І.; Ференчак, Н. Я. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Розглянуто вплив логістики та її складових, таких як явище синергії і аутсорсинг на зростання прибутковості підприємств автомобільної галузі. Досліджується явище синергії та її чинники. Аналізується ефективність застосування інформаційних технологій для підвищення ефективності процесів конструювання, виробництва і сфери обслуговування клієнтів у Польщі. Досліджується ситуація на вітчизняному аналогічному ринку та визначаються позиції VW Group в Україні. The influence of logistics and its components such as synergy phenomena and outsourcing on the profit of motor car plants has been explained in the article. Synergy phenomena and its components have been researched.