Інформаційна система реферування множини документів, поданих у різних форматах, базована на онтології - Шаховська, Н.; Литвин, В.; Крайовський, В. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Описано систему автоматичного реферування множини документів. Показано, що серед існуючих систем практично немає таких, що займаються множинним реферуванням. Cпроектовано інформаційну модель такої системи. The system of the automatic abstracting of great number of documents is described in the article. It is shown that among the existent systems practically is not such which engage in plural abstracting. The informative model of such system is projected.
Keywords: автоматичне реферування; інформаційна модель