Особливості розвитку ринку консалтингових послуг в Україні - Комарницький, І. М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2001)
Розглянуто та проаналізовано ринок консалтингових послуг в Україні, визначено перелік проблем у цій сфері та перспективні напрямки діяльності. The article is devoted to examining and analysis of the market konsalting of services in Ukraine, definition of the list of existing problems in the given sphere and perspective directions of activity.