Трудова рееміграція : особливості, фактори та роль у розвитку малого бізнесу в Україні - П’ятковська, О. Р. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
На основі здійсненого пілотного соціологічного дослідження проаналізовано особливості української трудової рееміграції, можливості використання її потенціалу для розвитку малого та середнього бізнесу в Україні та запропоновано шляхи удосконалення міграційної політики України у сфері зворотної міграції. The author of the article analyses the peculiarities of Ukrainian labor return migration and possibilities to use its financial potential for the development of small business in Ukraine and proposes ways of improvement of Ukrainian migration policy in the sphere of return migration on the basis of the conducted pilot study.
Labor return migration: peculiarities, factors and its roles in the development of small business in Ukraine
Keywords: рееміграція; трудова міграція; людський капітал; малий бізнес; return migration; labor migration; human capital; small business