Вплив інвестиційних ризиків на реалізацію проектів - Глібчук, В. М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007)
Розроблено класифікацію інвестиційних ризиків, яка систематизує велику кількість ризиків, що виникають внаслідок проведення підприємством інвестиційної діяльності, об’єднуючи підмножину ризиків в більш загальні поняття на основі певних ознак, тобто зроблено спробу узагальнити і упорядкувати усі існуючі підходи до класифікації інвестиційного ризику, що дасть змогу визначити в процесі управління, які ризики і якою мірою можуть вплинути на результати діяльності. The article work out classification of investment risk, which systematize many quantity risks, what take place in results carry out undertaking investment activity, unification heaps of risks in more general conception on foundation concrete especially, that is to make endeavourer generalize and systematization everybody existence approaches to classification of investment risk, what allow to possibility definite in process management, which of risks and degree them influence on results activity.