Цифровий адаптивний еквалайзер - Березко, Л. О.; Троценко, В. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007)
Описано вдосконалення методу Іто–Тічей–Цудзії (Itoh, Teechai, and Tsujii) знаходження оберненого елемента поля Галуа GF(2m) в оптимальному нормальному базисі. Вдосконалення полягає у зменшенні часу виконання послідовності операцій піднесення до квадрата.
The paper describes Itoh, Teechai, and Tsujii method of GF(2m) inverse element calculation improvement in optimal normal base. The improvement minimizes the number of squaring.