Возможности управления процессом социально-профессионального становления личности в высшей школе - Нечитайло, Ирина Сергеевна (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Процес соціально-професійного становлення молодого фахівця у вищій школі, по суті, є процесом його професійної соціалізації. У зв'язку з цим резонно говорити про цілеспрямоване управління цим процесом, розглядаючи управління як умову, що забезпечує його необхідну спрямованість на досягнення конкретного результату – компетентного, конкурентоспроможного фахівця. Забезпечення ефективності такого управління бачиться можливим за допомогою вивчення специфіки структури та змісту прихованих навчальних програм ВНЗ, та їх подальшого коректування.