Оцінка зовнішньодифузійної стадії екстрагування з позиції нестаціонарності при вакуумуванні системи - Гумницький, Я. М.; Венгер, Л. О.; Юрим, М. Ф. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2001)
Проведено аналіз процесів масообміну при екстрагуванні в умовах вакуумування на основі теорії нестаціонарних явищ. The analysis of processes in mass transfer is lead at infusion in conditions of vacuum blowing on the basis of the theory of non-stationary appearances.