Фактори формуванняя асортименту та рівня якості керамічних виробів - Гивлюд, М. М.; Дублянська, І. П. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2005)
Наведено фактори формування асортименту та рівня якості керамічних виробів, на основі чого запропоновано схему їх впливу на конкурентоспроможність указаної продукції. Some factors of assortment and guality level of the ceramics products are presented in this article, on the basics of these factors the sheme of their influence on the competitivnes of this products is proposed.
Keywords: формування асортименту; показники водопоглинання і морозостійкості