Могила Марії Мйончинської (1845-1866). - Шишка, Олександр Володимирович (My University, 1987)
Могила Марії Мйончинської. Надгробок — ґрот увінчаний хрестом і епітафійною таблицею, в глибині ґроту на колінах стоїть ангел смерті, підтримуючи дівчину, яка спить. Автор пам'ятника — Парис Філіппі. Поле №21.
Keywords: Львів, Личаківський цвинтар, Марія Мйончинська, Maria Mionczyńska, ґрот, надгробок, могила.