Кристалізація скла системи SIO2–AL2O3–B2O3–BAO–K2O–LI2O, одержаного термообробкою колоїдних розчинів - Валуха, Я. І.; Романів, А. С.; Кочубей, В. В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2004)
Досліджено кристалізаційну здатність скла системи SiO2–Al2O3–B2O3–BaO–K2O–Li2O, одержаного з розчинів залежно від хімічного складу. Здійснено оцінку впливу каталізаторів та природи шихти на кристалізаційну здатність. The glass crystalization abitity of SiO2–Al2O3–B2O3–BaO–K2O–Li2O system received from solutions in dependence of chemical composition was investigated. The valuation of catalizators influens and mixture nature on crystalization ability was conducted.