Коолігомеризація ненасичених вуглеводнів фракцій С9 у присутності олігопероксиду - Курташ, Ю. А.; Субтельний, Р. О.; Проник, Ю. О.; Дзіняк, Б. О. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2007)
Наведено результати досліджень синтезу нафтополімерних смол коолігомеризацією фракції С9 піролізу дизельного палива С9 у присутності олігопероксиду. Встановлено основні закономірності та вибрано оптимальні умови процесу коолігомеризації. The synthesis of aromatic petroleum resins by fraction C9 oligomerization in the presence of oligoperoxde initiators. The major features of the process have been investigated and optimum conditions have been selected.
Keywords: нафтополімерні смоли; олігопероксид; коолігомеризація