CORDIC-метод обчислення квадратного кореня - Бікташева, С. Р.; Мороз, Л. В.; Стахів, М. Ю. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Проведено дослідження CORDIC-методу обчислення квадратного кореня. CORDIC-method for square root calculating has been researched in this paper.
Keywords: CORDIC; квадратний корінь; square root