Методика варіантного проектування спорудження фундаментів - Іванейко, І. Д.; Мудрий, І. Б. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Представлено результати досліджень з формування методики вибору ефективної технології спорудження фундаментів за схем зведення із-за меж котлована стріловими кранами. In the real article the presented results of researches are from forming of methodology of choice of effective technology of building of fo undations at the charts of erection from at the limits of foundation pit by faucets.
Keywords: функціональний простір; організаційно-технологічні рішення; functional space; institution and technological solutions