Математична модель феромаґнетного потроювача частоти на базі трифазного трансформатора - Самотий, В.; Дзелендзяк, У. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Наведено математичну модель феромаґнетного потроювача частоти на базі трифазного трансформатора, а також запропоновано метод аналізу перехідних та усталених процесів. Mathematical model of the ferromagnetic frequency tripler on the basis of threephase transformer is resulted and method for transient and steady-state analysis of it operational modes is suggested.
Keywords: феромаґнетний потроювач частоти; трифазний трансформатор; перехідні процеси; усталені процеси; модель чутливостей до початкових умов; ferromagnetic frequency tripler; three-phase transformer; transient operational modes; steady-state operational modes; sensitivity model to entry conditions