Перспективи побудови довготривалих стосунків в логістичних каналах - Дима, О. О. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Висвітлено основні аспекти побудови довготривалих стосунків у логістичних системах. Виділено підходи до організації логістичних каналів. Приділено увагу характеристикам формальних та довготривалих відносин у логістичних каналах компанії. Визначено джерела економічного ефекту від побудови довгострокових стосунків між постачальником та споживачем логістичних послуг. Розглянуто переваги, які отримує споживач від підтримки довготривалих стосунків. Висвітлено економічні передумови, які спонукають до побудови довготривалих стосунків. In the article the aspects of long-term relations in the logistic systems are highlighted. Approaches for the organization of logistic channels are listed. Much attention is given to formal and long-term relations in the logistic channels of the company. The sources of economic effect from the construction of long-term relations between a supplier and user of logistic services are considered. Advantages of customer participation in long-term relations are also examined. Economic pre-conditions which resulted in the origin of necessity of construction of long-term relations are lighted up.