Методи зіставлення статистичних характеристик при формуванні вибірок у лінгвістиці - Заяць, В. М.; Заяць, М. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
The article deals with general problems of linguistic statistics from the point of view of general linguistics. The examples of methods application of statistical descriptions comparison are resulted. Досліджуються загальні положення лінгвістичної статистики для мовознавця. Наведено конкретні приклади застосування методів зіставлення статистичних характеристик.
Keywords: лінгвістика; статистика; ймовірність; linguistic; statistics; probability