Підходи до формування міжкультурної компетентності фахівців публічного управління - Лилик, Мар’яна Володимирівна; Lylyk, Mar’iana Volodymyrivna (Видавництво Львівської політехніки, 2023)
Розглянуто підходи до формування міжкультурної компетентності фахівців публічного управління. Визначено сутність та особливості міжкультурної компетентності фахівців публічного управління. Проаналізовано низку нормативно-правових актів, на базі яких здійснюється міжкультурна комунікація та забезпечується формування належної міжкультурної компетентності фахівців публічного управління. Обґрунтовано структурні складові міжкультурної компетентності, якими повинні володіти майбутні фахівці публічного управління у сучасному глобалізованому суспільстві.
Approaches to the formation of intercultural competence of public administration specialists
Keywords: міжкультурна компетентність; фахівці публічного управління; міжкультурна комунікація; публічна сфера; держава; спеціалісти; intercultural competence; public administration professionals; intercultural communication; public sphere; state; specialists; 35.076