Дослідження емульсійної коолігомеризації ненасичених вуглеводнів фракції С9 в різних дисперсійних середовищах - Субтельний, Р. О.; Фуч, У. В.; Поліщук, Б. В.; Дзіняк, Б. О. (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
Досліджено вплив поверхневого натягу на процес емульсійної коолігомеризації. Описано одержання коолігомерів шляхом коолігомеризації в емульсії вуглеводневої фракції С9 рідких продуктів піролізу при різних дисперсійних середовищах. Встановлено основні закономірності та вибрано оптимальні умови процесу коолігомеризації суміші ненасичених вуглеводнів фракції С9. The investigated influence of surface tension on the process of emulsion cooligomerization. The synthesis of cooligomers by emulsion cooligomerization of hydrocarbon fraction C9 of liquid products of pyrolysis. The major features of the cooligomerization process of mixture of unsaturated hydrocarbons of fraction C9 have been investigated and optimum conditions have been selected.
Keywords: емульсія; поверхневий натяг; критична концентрація міцелоутворення; дисперсійне середовище; коолігомер; емульгатор; emulsion; surface tension; the critical micelle concentration; dispersion medium; cooligomer; emulsifier