Оцінювання вірогідності контролю несинхронності обертання силових електромеханічних перетворювачів - Чабанюк, Ю. А.; Васілевський, О. М.; Івахова, Л. І. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2006)
Наведено структуру системи контролю несинхронності обертання електромеханічних перетворювачів, розраховано помилки першого і другого родів та оцінено вірогідність контролю несинхронності обертання.

It is resulted structure of the monitoring system difference of rotations of electromechanical converters, it is found mistakes of the first and second sort, and also it is estimated probability of the control difference of rotations.

Приведено структуру системы контроля асинхронности вращения электромеханических преобразователей, найдено ошибки первого и второго рода, а также оценена вероятность контроля асинхронности вращения.
Keywords: 621.317