Оцінювання експлуатаційної надійності будівельних конструкцій (на прикладі покриття бювету мінеральних вод у Трускавці - Гладишев, Д. Г.; Шулдан, Л. О. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Проведено аналіз експлуатаційної надійності вантових конструкцій покриття бювету мінеральних вод у м. Трускавець, на основі якого запропоновано технічне рішення з їх реконструкції. The conducted operating security of guyed constructions of coverage of pump-room of mineral waters analysis is to Truskavets on the basis of which technical solution is offered from their reconstruction.
Keywords: експлуатаційна надійність; технічний стан; вантова система; operating reliability; technical state; guyed system