Процеси неологізації номінацій у галузі цивільного захисту - Кучеренко, Олена (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
На сучасному етапі в українській термінології цивільного захисту відбуваються суттєві процеси термінотворення. Усталюються логіко-семантичні зв’язки між складовими частинами термінологічної системи цивільного захисту. Nowadays in Ukrainian terminology of civil defense are carried out processes of the term formation. The logical-semantic links are placed between components of terminological system of the civil defense.
Keywords: українська мова; неологізація; термін; термінологічна система; цивільний захист; Ukrainian language; neology; term; terminological system; civil defense