Військовий вишкіл у Галицькій Армії - Кривизюк, Л. П. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2000)
Проаналізовано діяльність структурних підрозділів Галицької Армії, офіцерських шкіл та учбових підрозділів для підготовки національно свідомих фахівців для різних родів військ в період національно-визвольних змагань. The subgect matter of the article is the analysis of the structural elements of the «Halytska» Army, of the officers «school and training units for the national-conscious professionals for different arms of services in the period of struggle for national liberation.