Степеневий конвеєрний число-імпульний функціональний перетворювач - Лужецька, Н. М.; Дудикевич, В. Б.; Горпенюк, А. Я. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Подано результати синтезу та дослідження конвеєрної структури степеневого число-імпульсного функціонального перетворювача. Показано. Що максимальна частота роботи такої структури є значно вищою за максимальну частоту роботи класичної структури. Запропоновано способи покращення точності конвеєрної структури степеневого перетворювача. The results of conveyor structure of power pulse-number functional transformer synthesisь and research are given. Maximal work frequency such structure is considerably higher than maximal work frequency of classic structure. Also are offered the methods of power structure of exponential transformer exactness improvement.
Keywords: степеневий конвеєрний число-імпульсний функціональний перетворювач; degree conveyer chislo-impul'sniy functional transformer