Професійно-практична підготовка та працевлаштування студентів Національного університету “Львівська політехніка” - (:unkn) unknown (Національний університет "Львівська політехніка", 2010)
Матеріали Національного університету “Львівська політехніка” на виставку “Інноватика в освіті України” розкривають досвід університету у професійно-практичній підготовці фахівців та працевлаштуванні студентів, презентують розробку та впровадження інформаційного забезпечення системи працевлаштування випускників як засобу підвищення ефективності такої роботи в ринкових умовах. Система передбачає впровадження сучасних інформаційно-комунікаційних технологій для оперативного реагування на потреби ринку праці, створення єдиного інформаційного середовища професійно-практичної підготовки фахівців.