Інфінітивні конструкції у автентичних науково-популярних текстах з комп’ютерної техніки та їх опрацювання на практичних заняттях з англійської мови у технічних вищих навчальних закладах - Ільницька, Л. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007)
Подано результати статистичного аналізу уживання форм інфінітиву та функцій інфінітивних конструкцій у вибірці автентичних англомовних науково-популярних статей з комп’ютерної техніки. Наведено найефективніші типи вправ на засвоєння цього граматичного матеріалу. The article contains the results of statistical analysis of the usage of infinitive forms and functioning of infinitive constructions in the selection of authentic English popular-scientific articles on computer engineering. The most efficient types of exercises for consolidation of this grammar material are presented.