Проблеми дослідження історії управління системою освіти в Україні в 1917-1922 рр. - Мазуренок, Марина Вікторівна (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Зазначаються особливості управління системою освіти в Україні впродовж 1917-1922 рр.