Терміни неврології та їх трактування в українських тлумачних словниках - Рибізант, Ірина (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
У статті розглянуто терміни неврології як окремої галузі медицини. З’ясовано деякі особливості їх системної організації. Terms of neurology as a separate branch of medicine are considered in the article. Some features of their system organization are distinguished.
Keywords: українська мова; неврологічна термінологія; тлумачний словник; лексичне значення; афікс; Ukrainian language; terms of neurology; explanatory dictionary; lexical value; affix