Про комплексний підхід до структурної перебудови промислового виробництва - Іванець, Л. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2001)
Розкривається зміст комплексного підходу до структурної перебудови промислового виробництва. The content of complex approach to the structural reconstruction of industrial production is viewed.